Nyheter från Grace

Grace fortsätter väcka uppståndelse!

grace
getgrace.se
Sveriges Radio
Frida Bratt
fintech

Bild på Grace ekonomiplanerare samt pressbild på Frida Bratt.

Idag gjorde Sveriges Radio i P4 Extra ett inslag om Grace och den typ av tjänst vi bland annat kommer att erbjuda. Med i studion gästade Nordnets sparekonom Frida Bratt.

När P4 hörde av sig till oss för en kommentar frågade vi om de ville ha vår grundare Adam Lewestam som gäst i inslaget för att ge alla lyssnare en objektiv diskussion. Tyvärr valde Sveriges Radio bort detta.

Vi håller med Frida Bratt i inslaget att människor bör skaffa sig en överblick över sin ekonomi, så att man ens har möjligheten att planera den. Hade deltagarna i inslaget gjort sitt researcharbete om vår tjänst hade de vetat att vi erbjuder alla användare en personlig ekonomiplanerare som hjälper en att få en bättre överblick och kontroll över sin privatekonomi samt att användare med en verifierbar inkomst på ett tydligt och kontrollerat sätt kan ta ut lite pengar istället för att tvingas ha okontrollerade dyra småkrediter och sms-lån som enda alternativ.

I och med att Sveriges Radio inte bjöd in till diskussion, har vi nu vänt oss direkt till Frida Bratt och bjudit in till en lunch för ett utbildande samtal som inte blev av i media denna gång.

Om andra medier och sparekonomer är intresserade av dialog är ni varmt välkomna att höra av er! 

All förändring som utmanar status quo möter alltid motstånd. 

Det blir ett spännande 2020!